Portfolio

Suosittelijat

"Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Santerin kanssa. Erityisesti haluamme mainita viestinnän ja muutosehdotusten toteuttamisen nopeuden. Hänen kanssaan on ollut ilo asioida."

Staffan Asplund, Toimitusjohtaja, Etha Wind Oy

"Yhteistyö oli sujuvaa ja kommunikointi luonnistui oikein mukavasti. Työ tuli tehtyä sovitussa aikataulussa."

Ari Kurjonen, KHT, Salokin Finland Oy

"Nopea palvelu ja laadukkaat nettisivut. Prosessi sujui mutkattomasti."

Markus Huttunen, Toimitusjohtaja, Aleksin LKV

"Prosessi meni sujuvasti ja palvelu oli asiakaslähtöistä. Kävijämäärät sivuillani kasvoivat ja sain uusia yhteydenottoja."

Jyrki Pyykkö, Perustaja, Stiroom

"Santeri toteutti sivujeni modernisoinnin ammattitaitoisesti ja toiveitani kuunnellen. Lopputuloksesta tuli sekä raikas että käyttäjäystävällinen. Suosittelen!"

Esko Silén, Työterveyspsykologi

Web Design

SUP Rental Turku

Uudet nettisivut SUP Rental Turulle. Ulkoasun, kuvioiden, käyttöliittymän ja rakenteen suunnittelu, responsiivisuus, ohjaus varausjärjestelmään ja call to action yhteydenottolomake. 

Salokin Finland Oy

Uudet nettisivut Salokin Finland Oy:lle. Ulkoasun, käyttöliittymän ja rakenteen suunnittelu, kansikuvan parallaksi vieritys, responsiivisuus ja call to action yhteydenottolomake.

 

Esko Silén

Uudet nettisivut työterveyspsykologi Esko Silénille. Ulkoasun, käyttöliittymän ja rakenteen suunnittelu, mobiiliystävällisyys, responsiivisuus ja call to action yhteydenottolomake.

 

Aleksin LKV

Uudet nettisivut Aleksin LKV kiinteistönvälitykselle. Ulkoasun ja sisällön suunnittelu, responsiivisuus, call to action yhteydenottolomake sekä julkaisujärjestelmä jolla voi muokata asuntokohteita vaivattomasti.

 

Tevaniemen Tuuli Oy

Tevaniemen tuulivoimapuiston informatiiviset nettisivut. Ulkoasun, käyttöliittymän ja rakenteen suunnittelu, logo ja valokuvat, responsiivisuus ja yhteydenottolomake.

 

Salolan Tuulivoimapuisto

Salolan tuulivoimapuiston informatiiviset nettisivut. Ulkoasun, käyttöliittymän ja rakenteen suunnittelu, logo ja valokuvat, responsiivisuus ja call to action yhteydenottolomake.

 

Uudenmaan doulat

Uudenmaan doulat  informatiiviset nettisivut. Ulkoasun, käyttöliittymän ja rakenteen suunnittelu, kuviot ja responsiivisuus.

 

Heta Riekkoniemi

Heta Riekkoniemen  informatiiviset nettisivut. Ulkoasun, käyttöliittymän ja rakenteen suunnittelu, logo ja valokuvat, youtube kanavan upotus, blogi, ohjaus verkkokauppaan, responsiivisuus ja call to action yhteydenottolomake.

 

Sisällöntuottaminen

Visit Levi

Lasketteluaiheisten valokuva- ja videosisältöjen tuottaminen @levilapland Instagram tilille (60k seuraajaa).

 

StiRoom

Sisällöntuotto Stiroom hevoshoitolan olemassa oleville nettisivuille.

Käännökset neljälle uudelle kielelle: englanti, ruotsi, ranska, saksa.

 

Valmis starttaamaan projektin?