fbpx

Portfolio

Suosittelijat

"Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Santerin kanssa. Erityisesti haluamme mainita viestinnän ja muutosehdotusten toteuttamisen nopeuden. Hänen kanssaan on ollut ilo asioida."

Staffan Asplund, Toimitusjohtaja, Etha Wind Oy

"Yhteistyö oli sujuvaa ja kommunikointi luonnistui oikein mukavasti. Työ tuli tehtyä sovitussa aikataulussa."

Ari Kurjonen, KHT, Salokin Finland Oy

"Nopea palvelu ja laadukkaat nettisivut. Prosessi sujui mutkattomasti."

Markus Huttunen, Toimitusjohtaja, Aleksin LKV

"Santeri toteutti sivujeni modernisoinnin ammattitaitoisesti ja toiveitani kuunnellen. Lopputuloksesta tuli sekä raikas että käyttäjäystävällinen. Suosittelen!"

Esko Silén, Työterveyspsykologi

Web Design

SUP Rental Turku

Uudet nettisivut SUP Rental Turulle. Ulkoasun, kuvioiden, käyttöliittymän ja rakenteen suunnittelu, responsiivisuus, ohjaus varausjärjestelmään ja call to action yhteydenottolomake. 

Tuulipuisto Pontema

Ponteman tuulivoimapuisto nettisivujen suunnittelu: layout, käyttöliittymä, kuvien- ja videoiden upotus sekä yhteydenottolomake.

 

Psykologin ammatilliset sivut

Uudet nettisivut psykologille. Ulkoasun, käyttöliittymän ja rakenteen suunnittelu, mobiiliystävällisyys, responsiivisuus ja call to action yhteydenottolomake.

 

Uudenmaan doulat

Uudenmaan doulat  informatiiviset nettisivut. Ulkoasun, käyttöliittymän ja rakenteen suunnittelu, kuviot ja responsiivisuus.

 

Salokin Finland Oy

Uudet nettisivut Salokin Finland Oy:lle. Ulkoasun, käyttöliittymän ja rakenteen suunnittelu, kansikuvan parallaksi vieritys, responsiivisuus ja call to action yhteydenottolomake.

 

Aleksin LKV

Uudet nettisivut Aleksin LKV kiinteistönvälitykselle. Ulkoasun ja sisällön suunnittelu, responsiivisuus, call to action yhteydenottolomake sekä julkaisujärjestelmä jolla voi muokata asuntokohteita vaivattomasti.

 

Sisällöntuottaminen

Visit Levi

Lasketteluaiheisten valokuva- ja videosisältöjen tuottaminen @levilapland Instagram tilille (60k seuraajaa).

 

Translate »