fbpx

123

Prosessi

Nettisivujen suunnitteluprosessi alkaa maksuttomasta konsultoinnista puhelimitse. Konsultoinnissa käymme läpi tarkemmin koko prosessia: sivujen tavoitetta, kohderyhmää, sisältöä, budjettia ja aikataulua.

Vaihe 01

Konseptointi

Konseptointivaiheessa hahmotellaan nettisivuprojektin kokonaiskuvaa joko puhelimella tai kasvotusten tapaamalla: 

Mikä on sivustosi tavoite ja kohderyhmä?  

Miltä haluaisit sivujen näyttävän ja millaiset ovat yrityksesi värit? 

Millaista sisältöä haluat verkkosivustolle: logon, valokuvia, kuviota vai tekstiä?

Tarvitsetko sivustolle hakukoneoptimointia ja muita lisäosia?

Konseptointivaiheen jälkeen teen tarjouksen ja suunnitelman sinulle, mikäli kyseessä ei ole valmis nettisivupaketti. Tarjouksen ja suunnitelman hyväksyttyä voimme tehdä sopimuksen projektin läpiviemiseksi.

Laskutan 50% projektin kokonaishinnasta ennakkoon E-laskuna.

Tarjous

Suunnitelma

Sopimus

Vaihe 02

Toteutus

Prosessi lähtee WordPress- alustan asentamisesta ja tunnusten luomisesta. Toteutan sivuston ulkoasun, rakenteen, sisällön ja käyttöliittymän laaditun suunnitelman pohjalta.

Olen sinuun yhteydessä kun toteutuksen luonnos on valmis. Pääset testaamaan ja näkemään demoversion sivusta. Voin tehdä vielä haluamiasi muutoksia ennen seuraavaa vaihetta.

Asennus

Ulkoasu, rakenne ja sisältö

Käyttöliittymä

Vaihe 03

Julkaiseminen

Nettisivut ovat valmiina julkaistavaksi asiakkaillesi kun olet hyväksynyt lopullisen version. Testaan ja mittaan vielä sivuston toimivuuden julkaisun jälkeen. Lähetän halutessasi raportin sivujen teknisestä lopputuloksesta, jotta näet millaiset sivut ovat ulkoasun takana. Tässä vaiheessa laskutan loput 50% projektin kokonaishinnasta, kun olet tyytyväinen lopputulokseen.

 

Testaus

Mittaus

Julkaisu

Vaihe 04

Ylläpito

Nettisivut vaativat jatkuvaa huolenpitoa: kehittämistä, päivittämistä ja varmuuskopioita. Tämän voi tehdä itse tai ulkoistaa sen minulle. Hoidan ylläpitoa kiinteään kuukausihintaan tai tuntityönä. Tutustu ylläpitoon tarkemmin alla olevasta nappulasta!

 

Päivitykset

Varmuuskopiot

Lisäkehitys

Translate »