fbpx

Tarina

Kuka olen?

Hei! Olen Santeri Majaniemi. 

Lautailu on suurin intohimoni ja sitä kautta myös luonto on lähellä sydäntäni. Olen harrastanut erilaisia lautalajeja yli 20 vuotta enemmän ja vähemmän aktiivisesti. Haluan jakaa harrastusten tuomaa iloa nuoremmalle sukupolvelle inspiroimalla heitä elämään aktiivisesti. Toteuttaakseni tämän olen toiminut lumilautailuohjaajana Sappeen hiihtokeskuksessa.

Lautailun ohella opiskelin markkinointia kolmen eri maan kauppakorkeakouluissa kuusi vuotta. Opintoni keskittyivät digitaaliseen markkinointiin ja brändijohtamiseen. Valmistuttuani päätin että haluan myös markkinoinnin ja viestinnän avulla kannustaa nuoria liikkumaan sekä auttaa ympäristöystävällisiä yrityksiä viestimään digitaalisilla alustoilla.  

Erikoisosaamiseni liittyykin urheilumarkkinointiin, mutta olen avoin erilaisille projekteille. Olen toteuttanut digitaalisen markkinoinnin projekteja esimerkiksi tuulivoimayhtiöille ja Visit Levin matkatoimistolle.

Mistä yritykseni sai nimensä?

Lähdin seikkailemaan vuodeksi Etelä-Kalifornian rannikoille vaihto-oppilaaksi San Diego State Universityyn ja työharjoitteluun Finnish American Chamber of Commerce San Diegoon. Palo yrittäjyyteen syttyi vapaudesta suunnitella työt harrastusteni ympärille sekä fyysisestä sijainnista riippumattomaksi. 

Suomeen takaisin palattuani perustin yhden miehen mainostoimiston ja tämän kokemuksen pohjalta muodostui yritykseni nimi, joka symboloi aurinkoista surffareiden ja skeittareiden suosimaa Kalifornian rantakaupunkia. 

Santeri Diego onkin vaihtoehto perinteisille mainostoimistoille. Haluan jakaa markkinointiosaamistani ja luovuuttani kollektiiviseen hyvään. Tarjoan laadukasta, läpinäkyvää ja asiakaslähtöistä palvelua inhimilliseen hintaan. 

Tsekkaa CV:ni linkkari profiilista!

Lähestymistapani

01

Laatu

Toteutan palveluni laadukkaasti. Sivujen ulkoasun lisäksi suorituskyky on erinomainen

02

Asiakastyytyväisyys

Tyytyväinen asiakas on liiketoimintani pohja. Pyrin pitkäaikaisiin asiakasuhteisiin.

03

Läpinäkyvyys

Toteutan projektit läpinäkyvästi. Näet selkeästi mistä palvelun hinta ja aikataulu muodostuvat.

04

Luovuus

Teen asioita uusilla tavoilla ja käytän luovuuttani toteutuksissa.

05

Vapaus

Asiakkaillani on vapaus valita juuri heille sopivat palvelut ja ratkaisut ilman ylimääräisyyksiä. Ei sitoutumispakkoa. 

06

Vastuullisuus

Pyrin toimimaan vastuullisella tavalla liiketoimintapäätöksissä ja teen yhteistyötä ainoastaan kestävien toimijoiden kanssa.

Translate »