fbpx

Oletko miettinyt nettisivujen uudistusta omin päin tai ammattilaisen palkkaamista tekemään sen puolestasi? Tässä 5 laadukkaan web designin etua, jota kannattaa pohtia päätöstä tehdessäsi.

 

1. Ensivaikutelman luominen

 

Web design on tärkeää koska se vaikuttaa siihen millaisen vaikutelman kohdeyleisösi saa yrityksestäsi. Kun potentiaalinen asiakas vierailee yrityksesi sivuilla, se antaa ensivaikutelman brändistäsi. 

Potentiaaliset asiakkaat arvioivat yrityksesi muutamassa sekunnissa. Ihmiset eivät luota huonosti suunniteltuihin nettisivuihin. Sivustosi saattaa näyttää nuhruiselta ja hämärältä ulospäin. On tärkeää varmistaa että näissä ensi sekunneissa luot positiivisen ensivakutelman yleisöllesi, jotta voitat heidän luottamuksen.

 

2. Se edistää hakukoneoptimointi strategiaasi

 

Monet web designin osa-alueet vaikuttavat sisällön julkaisemiseen sivustollasi, joka taas vaikuttaa kuinka hyvin sivusi listautuvat hakukoneissa. Jos peruspilareita hakukoneoptimoinnin kannalta ei ole otettu huomioon sivujen suunnittelussa, näkyvyytesi kärsii rankasti hakukoneissa. Tätä osa-aluetta et halua hoitaa vasemalla kädellä.

 

3. Kilpailijasi käyttävät web designia hyödykseen

 

Todennäköisesti kilpailijasi ovat ottaneet huomioon näitä web designin etuja. Jos haluat pysyä kilpailijoittesi perässä mukana, sinulla tulee olla ammattilainen ja uniikki nettisivusto. Onko kilpailijasi listattuna hakukoneissa ennen yritystäsi?

 

4. Asiakaspalvelun arvioiminen

 

Jos et pistä vaivaa nettisivujesi eteen, kohdeyleisösi saattaa ajatella ettet näe vaivaa myöskään heidän eteen. Nettisivut luovat myös vaikutelman asiakaspalvelusi tasosta ja laadusta. Kuinka vaivattomasti sivustollasi löytyy yhteystiedot?

 

5. Se lisää johdonmukaisuutta

 

Viimeisenä etuna on johdonmukaisuus. Sinulla tulee olla samat fontit, tyylit ja asetelmat kaikilla sivustosi alasivuilla. Jos sivusto ei ole johdonmukainen ja elementit vaihtelevat huomattavasti, sivustosi näyttää ulospäin epäammattimaiselta. Sivustovierailijat vaihtavat tällöin ammattimaisemman näköiselle sivustolle ja menetät potentiaalista asiakaskuntaa.

 

Yhteenveto

 

Summattuna johdonmukaiset ja huolella suunnitellut sivut antavat asiakkaillesi positiivisen vaikutelman sekä herättävät luottamusta. Tämä ei yksistään kuitenkaan riitä, sillä sivustosi tulee löytyä hakukoneista, päihittää kilpailijasi sekä potentiaalisten asiakkaiden yhteydenoton tulee olla vaivatonta. 

 

Ensivaikutelma + hakukoneoptimointi + kilpailukyky + asiakaspalvelu + johdonmukaisuus = laadukas web design

Translate »